September er over for denne gang.

Tenk at september måned allerede er over😳 Denne måneden har bare flydd forbi raskere enn jeg hadde trodd og imorgen starter oktober. Under 3 måneder til jul, neste uke er det høstferie allerede og vipps så er året omme liksom. Nei fysj nå må det bremse ned litt🙈 Lev i nuet sier de så da tar jeg ett tilbakeblikk på uka som gikk😁

Mandag: Denne dagen forsvant i migrene. Er så slitsomt når jeg har slike dager men sånn er det bare desverre. Prøver å unngå dem men får aldri forvarsel så aner ikke hva som utløser dem utenom lite søvn men med små barn i hus kan jeg liksom ikke unngå det heller når de våkner i hytt og pine igjennom natta🙈 Da er det jammen meg godt for samvittigheten og ha bhg på minsten slik at jeg får sove den av meg. Før barnehagetiden så sov jeg jo kun når han hvilte på dagen og ikke alltid det var nok desverre. Men sånn er småbarnslivet. Barna først❤️

Tirsdag: Minstemor hadde korøvelse i kirka og det var så koselig og være med på. Få se hvor utrolig flink hun er etter kun å vært der 1 gang før🙈 Hun sang med på alle sangene som om hun hadde vært der like lenge som de andre. Lettlært lita frøken når det kommer til sanger.

Flinke jenta vår❤️

Onsdag: Møte med Din utvikling ang jobb og søknader. Like spennende og motiverende og være der hver gang. Så nå er vi ett skritt videre i prosessen og håper snart på fremskritt og resultater.

Torsdag: Energien og formen er på bunn for tiden med alt som skjer og høsten som kommer snikende med all dette møkkaværet, så her er jeg glad jeg kan ta dagene som de kommer og lytte til kroppen deretter. Bestilt meg legetime om 2 uker slik at jeg kan få sjekket litt på blodprøver hvordan ting ligger an. Nettopp ferdig med foreldremøter så er det tid for skoleårets første foreldresamtale. Og jeg fikk ungdommen kl 18 og førsteklassingen kl 18:30😅🙈 Det gikk akkurat, fikk snakket om det viktigste også har vi tett dialog ellers i skolehverdagen😂 Men for noen fantastiske lærere ungene har fått. Veldig fornøyd!

Helga: Fredag gikk til helgevask, kjøpe inn Fifa20 til guttungen som Bursdagsgave fra oss og bare lek og kos. Lørdagen var det Høstbasar i kirka hvor minstemor skulle fremføre med koret og de var så flinke❤️ Eldstejenta hadde konfirmasjonsplikt og hjalp til med lodd og premieutdeling. Så hele gjengen var med i kirka og koste oss med farmor og farfar som også kom og ble med for å høre minstemor synge 😊 Er ufattelig koselig for ungene og igjen ha besteforeldrene litt nærmere. Det setter de stor pris på at de nå oftere kan besøke og få besøk av besteforeldre. Søndagen stekte jeg opp endel bakverk🤗 På ettermiddagen tok jeg og de tre minste turen til lysløypa vi har rett her borti og fikk ut litt energi. De to eldste syklet, minsten sprang store deler av runden med masse pauser hvor vi klatret, fant kongler og koste oss før turen gikk innom lekeplassen før hjem. En frisk og god 2 timers tur som gjorde godt for alle mann.

Ei som storkoste seg der oppe ❤️
Kaker, kaffe, saft og salg av pølser. Gjett om vi koste oss🤗
Så kjekt mer superkjekt lekerom i kirka når de minste blir litt utålmodige 😍 Finklærne klarte han å våte ut ganske kjapt etter at vi kom. Heldigvis hadde jeg skifteklær i stelleveska for tenkte at jeg trengte ikke det på en 2 timers tur ut dørå så pakket ikke ekstra finklær som jeg pleier🙈😂
Etter kirka ville guttungen fikse litt på rommet så da gikk store deler av dagen til det. En som elsker gaming med både ps4 og pc 😊 Må inn med ny pult snart for denne har han og kompiser tegnet ned🙈
Nystekte baguetter med nykokte egg var en nydelig søndagsfrokost😊 Elsker å diske opp litt godt i helgene til mine fine❤️
Nok av godt å kose oss med i det nydelige været.
En som var råklar for tur iallefall😁
Gutta mine på oppdagelsesferd❤️ Hva er vel bedre å ha med storebror når man skal utforske skogen?😁
I skogen er det noe for enhver alder 😁
Etter å ha sprunget store deler av lysløypa fikk jeg lokket han oppi vogna med litt vann slik at ungene fikk syklet litt med fart og jeg fikk prøve meg på en liten joggetur. Ikke helt friskmeldt i bekkenet og slikt men det var fantastisk deilig og bare løpe ❤️
Siste energi fikk utløpt på lekeplassen før vi gikk hjem 😊

Denne uken er relativt rolig tror jeg utenom samboers tur til Bergen på MR. Og gjett om vi er spente på hva de finner ut der siden alle sier der er det mye bedre resultater enn her i både haugesund og stavanger.

Håper dere får en nydelig start på oktober måned❤️ Og nyt høstferien for de av dere som har det. Vår tur neste uke og da får vi besøk av min søster og tantunger.

Følg meg på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *