Høstens film og serier

Det er ingen hemmelighet at vi i dette huset elsker filmer og serier. Og høsten er en koselig årstid å krype under teppet og kose seg med en god film eller serie🤩 Vi har laget eget filmrom hvor ungene kan kose seg med venner å se film eller game i fred uten å ta så mye hensyn til lydnivået og det syns de er kjempekjekt å få bruke.

Har blitt endel filmer i årenes løp😁

Denne høsten har jeg lagt meg en liste over filmer og serier jeg vil få sett og tenkte å dele den med dere 😁 Kanskje du får ett filmtips å to😊

Filmer jeg vil se fra Netflix:

• The Holiday

• Isn’t it romantic

• Dead to me

• Ocean’s 8

• Aloha

• Safe Haven

• How do you know

• The Women

• The Christmas Chronicles

• Juleprinsen – Et kongelig bryllup

• Julearven

• Julekalenderen

• The perfect romance

• Stepsisters

• Et godt år

• Team Kaylie

• Tallgirl


Filmer jeg venter på skal komme ut:

• Løvenes Konge

• Spider-Man: Far from Home

• Downtown Abbey – The movie

• Men in black – International


Høstens serier som kommer med nye sesonger:

• The Blacklist (Viaplay)

• The Crown (Netflix)

• Legacies (HBO)

• Keeping up with the Kardashians (Tv2 Sumo)


Serier jeg har fått tips om å sjekke ut:

• Lucifer (Netflix)

• The Handsmaid’s Tale (HBO)

• Big little lies (HBO)

• Cathrine the great (HBO)


Det kjekke med streaming og tv apper er at nå trenger vi ikke kun bruke tven for å se film og serier. Nå kan man se fra både tv, pc, nettbrett og telefon. Så i en travel hverdag blir ofte serier sett fra telefonen når barna blir lagt, eller på sengekanten selv før jeg sovner. Opptaksmuligheter på tv og tv-appen på telefonen gjør også at jeg kan se programmer når jeg vil uten å ha en fast klokke for å få det med meg. Når man de siste 14 årene ca har hatt innetid fra klokka var 18:00 for da skulle barn gjøres klar til senga og etter studietiden ikke hadde så mye å ta seg til etter legging og rydding, så har film og serier reddet meg mange ganger fra kjedsomhet🤪🙈😂

Håper alle får en nydelig fredag. Her har vi vært ute litt med barna slik at de fikk ut litt energi før tacokos. Blir vel en film senere med ungene 😁

Følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *