En fantastisk helg er over

Søndags kveld og denne helgen går mot slutten. Det har vært en så utrolig herlig helg med så nydelig vær at vi har nyt det begge dagene🤩 Igår var jeg og de to minste på høstmarked i byen og idag var vi ute hele gjengen noen timer i garasjen til mannen hos svigers hvor minsten fikk kost seg ute med altmulig plukk, vi fikk fikset opp gamle sykkelen til eldstemann som minstemor nå fikk overta og bare nyt været. Minstemor er blitt en racer på sykkelen uten støttehjul så det var så kjekt når hun fikk en sykkel med gir og gode dekk. Sååå glad og fornøyd etter første sykkelturen med den nye sykkelen 👇🏻

Ekte glede❤️
Klar for litt fiksing slik at den er klar til bruk.
Heldigvis ingen hull i slangen👏🏻 Trengte bare luft.
Pappaen er helten her og alt skal kopieres😍
Så stolt ❤️
Minstemann og vår sjarmør❤️

Ellers ble det pizzabakeren til middag da vi ble litt seine hjem, jeg fikk ryddet skikkelig på rommet til minstemor og nå fått ladet opp i sofaen med litt kurs-livesending, bilderedigering og fått ned noen tips om kommende blogginnlegg fremover. Det er høstferie til uka, og vi får besøk så gjelder å prøve å ligge litt foran slik at ikke alt blir et stress🤞🏻

Ellers blir det barnehagen og sfo på de minste imorgen for hu mor har time hos Din utvikling igjen. En åpen søknads kladd jeg har jobbet med og cv skal «godkjennes» og en liten statusrapport til Nav må sendes inn. Guri jeg håper, ber og tror jeg snart kommer meg over på egne ben slik at livet kan gå fremover snart og ikke bare stå på stedet hvil som det har gjort i altfor mange år.

Anbefaler dere forresten til å titte innom bloggen til ei utrolig spennende dame som kaller seg Bloggmonica. Hun skriver blant annet om hverdagen, livstilsendringer, hjem og interiør. Følg henne gjerne også på Instagram.

Følg meg også på instagram, snapchat og facebook

Ha en strålende høstferie videre folkens for dere som har det og god første uke tilbake til hverdagen for dere som akkurat er ferdig med høstferien😁

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *