Jobbsøker igjen

God kveld og hei igjen dere. Den siste uka har det vært stille her men kroppen og hode henger ikke med for tiden. Det er mye som skjer på privaten som stjeler endel energi og gir tankekjør, så jeg har nok med klargjøring til hverdagen, husarbeid og ungene for tiden men prøver å finne energi til den lille babyen min også, bloggen❤️

Idag var jeg satt opp til møte hos Din utvikling som endel av ett oppfølgingsprogram igjennom Nav. Som kronisk syk møter man jo endel ting i hverdagen som gjør at jobb ikke blir like lett å takle, men etter utallige ting jeg har vært igjennom som arbeidstreninger, arbeidsrettet rehabilitering, avklaring og slikt så er jeg nå satt opp på oppfølging hvor man skal finne jobb til meg som jeg skal klare å stå i. Hjelp til å skrive søknad, intervju treninger osv

Møte gikk bra det, så får vi håpe det gir resultater da etterhvert. Jeg skal iallefall gjøre det jeg kan som nå er å begynne å skrive jobbsøknader igjen. 💪 Man kan ikke gå uendelig på aap heller så nå må noe skje enten den ene veien eller andre.

Men snart barnehage og skolestart så er jeg klar for hva enn de måtte ønske jeg skal igjennom.

Ellers håper jeg dere har en fin start på august måned og at dere nyter den siste tiden før skolestart. Om få måneder vil man lengte tilbake til sommer og fri tenker jeg 😅😂

Tuddelu😘

Er litt mer aktiv på instagram og snapchat så følg meg gjerne der også❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *