Fredag allerede

Vi har hatt besøk siden tirsdag av søstera mi med ungene og mamsen🤩 og ungene leker, krangler, ler, spiller, koser seg, springer ut og inn og opp å ned. Akkurat slik det normalt blir når det er 8 unger i ett hus kan jeg nesten tenke meg😁 og vipps var det fredag liksom😳 Hvor forsvinner tiden hen? Ukene går ifra meg🙈

Sååå kjekt med stort bord og ekstra sittebenk når vi er mange rundt bordet🤩🤗❤️

Igår gjorde vi kjempekupp når vi dro til BarnasHus hvor de har masse tilbud på mye fint🤗 Der burde dere så absolutt ta turen og sjekke ut. Vi handlet for 2249,- men betalte 649,- 👍🏻 Vi fikk tak på sandaler, votter, utebukse, ulldress, ull 2delt sett👍🏻 Og 2 ullgensere, regnklær og joggesko på Coop obs da vi ikke fant størrelsen hans på det på barnas hus🤗 Der fikk vi beskjed om at det ville komme inn nærmere barnehagestart men siden vi var på handletur var det greit å bare få det i hus👍🏻

Minsten klar for barnehagestart🤗
Alt annet har han klart i størrelsen sin som han har arvet.

Når vi kom hjem ble det grilling før vi tok turen nedom byen for litt is og lek i parken med ungene som trengte å få ut litt energi etter noen dager med innevær.

Alt skal utforskes og ses nærmere på❤️💪
Den isen syns minsten var god🤩
Han her var spennende😅😁
Elsker sparkesykkelen til storesøster🤩
På vei hjem ble det litt snop handling til ungene og oss voksne. Til han her kjøpte jeg mais snacks og hev oppi en godtepose så var han maks fornøyd han🤩😁

Når vi kom hjem og ungene skulle legges så sovnet jeg faktisk med de to minste ungene i halv 10 tiden 🙈😅 helt kaputt! 😂 Våknet halv 1 inatt og da var det bare å holde sengen og vente på å sovne igjen😂 så jeg ikke snudde hele døgnet. Kroppen kobler ut når den ikke blir lyttet til og da forsvinner hele kvelden i søvn😅

Så idag har jeg vært flinkere. Rolig formiddag og lot de 2 minste være hjemme med mommo mens resten av gjengen gikk ned til sentrum for å kjøpe inn skrivesaker å slikt til skolestart. Minstemor sliter sånn med voksesmerter i føttene så blir fort bare mas og syt at hun må gå og hun fikk jo nettopp ransel/penal å hele pakka så hun trengte jo ingenting så derfor ble hun hjemme. Og minsten hadde hvilen sin imens. Ble en 3 timers tur så vi fikk nå beveget oss❤️💪

Dagens middag ble pølse og makaronigrateng og det er jo så godt, pluss at alle ungene rundt bordet elsker det 🤗 ble sen middag men akkurat tidsnok til at ungene har både tid til litt godteri og lek ute eller inne før leggetid😁 minsten legges nå slik at han holder sin normale rutine og jeg forhåpentligvis ikke sovner slik at jeg kan kose meg litt med de andre også🤞🏻

Håper dere alle får en super fredag og helg❤️ Her er det ingen planer for helga så det er litt herlig😊 Rett og slett bare ta dag for dag med besøket 😊

Følg meg gjerne på instagram her snapchat her og facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *