Man har vel ikke lov å klage!

For ett vær da dere!! 😁 Varmen vi har gått og ventet på har kommet og fysøren så deilig. Ungene bader, leker ute og bare koser seg i dette været. Og varmere skal det bli til helga med 28-30 grader før det er meldt gode 18-20 grader igjen til neste uke. Så man kan vel ikke klage nå, men det er alltid noe å si om været, for varmt, for kaldt, for lite vind, for mye vind, ja man finner vel alltid noe å klage på om man virkelig vil, men man bør heller bare nyte det nå som det faktisk er litt god temp og ikke kalde usle vår/høst temperaturer😅

Her har vi denne uken fått på plass boblebad og badebasseng som ungene kan plaske og kose seg i, kost oss med grilling, jordbær, vannmelon, vannlek, ballspill og ungene har virkelig nyt finværet og funnet på ting sammen. Det er alltid kjekt. Stoltest er nok eldstegutten som endelig fikk solgt legoen han har spart opp de siste årene og fikk kjøpt seg en ny playstation 4 med ekstra kontroll💪👏🏻 han bruker ikke legoen lengre så hvorfor ikke selge og kjøpe noe han faktisk bruker? De vokser til, interessene endres og da syns jeg han selv skal få bestemme hva han vil ha. 😁 Så igår fikk vi ryddet skikkelig på rommet hans, sortert ut den siste eska hans og fikk lagt det til koselig, lettvint og stor gutt rom👍🏻 merker han vokser til og ikke vil bryr seg om leker å slikt lengre🙈Nå er det kun gaming, venner og fotball som teller.

En som var rimelig stolt når vi gikk ut av butikken🤩

Ellers får vi besøk til helga og neste uke av familie. Det nærmer seg skolestart og ikke mye som gjenstår av tid til å besøke hverandre før sommeren er over😊 Så det blir koselig, men må bare rydde klar utestuen slik at jeg får plass til alle😁💪☀️

Nå sover minsten litt og etter mye som ble gjort igår med bæring og rydding av 2 barnerom, gangen og gjøre klar og bære inn nytt spisebordsett så tror foten min at tærne er forstuet, helt normalt med denne sykdommen men utrolig vondt og plagsomt å få denne «straffen» når jeg gjør mer enn jeg burde🤦🏼‍♀️ Vet det jo så godt men skal bare, skal bare som Albert Åberg engang sa. 😁

Håper alle har ett par nydelige dager i sommerværet og for dem som ikke har det så greit så sender jeg en klem❤️

De siste dagene i bilder:

Elsker jordbær med vaniljesaus😍
Godt for kroppen med oppvarmet bad til kaldere dager❤️
Dagen lang kan han leke med Aqua-playen
Festet en rutsjebane som lå her i trappa sånn at minsten kan kose seg i grei høyde.
Noe for enhver❤️
Han her elsker vann og gikk rett oppi for å styre vannslangen imens vi fyller opp bassenget.
Piknik i hagen er så koselig etter litt badekos❤️
Og igår fikk vi inn spisebord igjen etter ca 3 uker uten👍🏻 Kan tro det var herlig.
Til nå har vi brukt kjøkkenøya og det har jo gått helt fint men er veldig kjekt med et spisebord 😁🤩
En som ble veldig fornøyd med å få sitte med bordet til frokost idag😁 Ikke bare mora som er fornøyd med
spisebord i hus😂

Følg meg gjerne på instagram her, snapchat her og facebook her.

Ha en fin dag videre folkens☀️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *