Hei og hå😁

God kveld kjære dere😊 Vært litt rolig herfra men dagene går i ett etter vi kom tilbake fra ferie og ting begynner å komme mer og mer på plass her hjemme👍🏻 Så jeg har faktisk ikke hatt energi til å sitte på tlf noe særlig mer enn bare inn å sjekke🙈 Formen har vært veldig dårlig de siste dagene og da blir energien jeg har brukt på hverdagslige rutiner og prøve å få ryddet alle rom. Alt av esker og sekker er iallefall tømt og det meste er lagt i rette rom og steder men så gjenstår jo da å rydde hvert rom 😅

Idag har jeg begynt på filmrommet i utestuen for å få litt pause fra huset🙈😂 De to minste godkjente det som er gjort til nå iallefall🙈 Mye igjen som skal gjøres der ute men iallefall begynt og det er jo bra💪

Har blitt litt filmer i årenes løp🤭🤗

Siden søndag har dagene blitt brukt til å bare lande, vaske klær, slappe av og bare la ungene få gjøre som de ville. Det har vært mye den siste uka og mye kjøring på lørdag med tur/retur sørlandet, så det har vært deilig å bare slappe av ❤️ Minsten har bare nyt å springe rundt ute hvor han vil siden vi har ganske stor plass inngjerdet.

Disse to❤️
Disse to blir bedre og bedre venner for hver dag som går❤️
Knoll og tott
Har lett etter kattens gjemmested i flere dager og der fant jeg henne😅🙈 i nederste kurv på eldsteguttens pyjamaser og ullklær🤦🏼‍♀️😂
Han vokser for fort opp😬😍
Idag tok vi oss en snartur nedom vannet vi har rett nedi veien her🤗🥽
Mor syns det var aaaltfor kaldt men disse tøffingene badet de🙈😂😅
Men jammen var det godt med gode varme klær på etter en dukkert🤩
Stopp tiden🙈❤️

Idag fant jeg sofaen tidlig for å samle litt krefter og bare slappe litt av med god samvittighet ❤️ Gleder meg sånn til å begynne å bo og ikke bare flytte ting rundt i huset🙈😂 Føler det er det jeg gjør nå. 😅 Men det kommer seg. Har kastet mer enn vi skulle men jeg er så lei av ting! Skulle vært forbudt med kjellere og loft hvor man kan oppbevare ting😋

Stua er iallefall ryddet 💪😅
Håper alle har en fin kveld videre😊

Følg meg gjerne på snapchat her og instagram her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *