God søndag❤️

Enda en helg er snart over selvom dagene flyter litt i ett nå som det er ferie for alle her i hus. Nesten umulig og holde følge på hvilken dag det er😁 Men sånn er det vel for de fleste tenker jeg. Sommeren fyker forbi og jammen ikke mange dagene igjen av juli måned heller😲

Så idag tok vi med oss de to minste og hunden til barnehagen minsten skal begynne i, som er den gamle barnehagen til 5 åringen og lekte å koste oss sånn at minsten får bli kjent med uteområdet og barnehagen før oppstart om 1 måneds tid. Blir nok å ta oss noen turer i helgene fremover.

Aller kjekkest å gå selv for tiden.

Her likte han seg iallefall😁
Tut tut
Fineste lille gutten vår😍❤️

Før vi gikk ut koste vi oss med pannekaker og kakao. Vært noen kjedelige regnværs dager de siste dagene og siden det var litt opphold idag så var det kjekt å gjøre litt mer utav det før vi gikk ut på tur🤩

Nå sover minsten trøtt og god etter masse lek og moro hele dagen så da tenkte jeg å steke noen rundstykker og lage litt god kveldsmat til gjengen. ❤️

Håper alle får en fin søndag videre og at finværet som er meldt utover uka faktisk kommer for nå vil vi ha sommer🤩🤩🤩

Følg meg på instagram her, snapchat her og facebook her ❤️

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *