For ett fantastisk vær vi har folkens

Det er mandags kveld, en ny helg er over og vi har hatt besøk av morfar og bestemor i 3 netter <3 Gjett om vi har kost oss masse!!! Været har jo vist seg fra den beste siden hele helga utenom tordenværet og regnværet igår kveld. Og store deler av dagene og kveldene har blitt tilbrakt ute hvor vi har nyt sola selvom jeg personlig syns det ble en smule litt for varmt når man tipper over 40 grader i sola. Det orker ikke kroppen min og jeg blir helt matt, uproduktiv, og helt ødelagt.

Ble masse bading i helga.
Var glad minsten var hjemme og tok hvilen sin imens noen av oss tok en handletur i denne varmen🥵🙈 da tok jeg min rett til å klage på været😂😂😂
Ble en tur innom byen for litt shopping og slush fra Isbaren i sentrum🤗
Anbefaler alle i nærheten om å ta turen innom her🤗 Klær til hver en smak, flott service og for en hyggelig dame 👍🏻
Stokke stampen ble litt liten i denne varmen når de andre har det store bassenget å bade i😁
Fikk kjøpt meg den mykeste cardigan som garantert blir ny favoritt🤗😍 Litt for varm akkurat nå men som den frysepinnen jeg er blir det ikke lenge før denne blir daglig i bruk😂

På søndag måtte jeg jo vise besteforeldre den nydelig åkrasanden❤️ En av Norges fineste strender og ungene storkoste seg en hel haug mens vi var der. Må virkelig bli flinkere å dra på stranden men er ikke bare bare med turbounger som alle skal ha en bit av deg mens minsten skal helst være i vann og på land samtidig😅🙈😂 Men det gikk fint selvom jeg endte opp med den verste solbrenten jeg kan huske å ha hatt på ryggen selvom jeg smørte meg 😳🙈😅

Heldig gjør det ikke vondt selvom det er utrolig ubehagelig å gå med bh over der🙈😅 smører og smører så godt jeg kan. Smørte meg med solfaktor 50 også😅
Ergobabyen er virkelig min beste investering av baby utstyr. Den brukes overalt og søndag var den toppers å ha når minsten sovnet i bilen på vei til stranda og jeg trengte hendene fri for å bære med meg ting vi skulle ha med oss👍🏻
Elsker denne stranden❤️
Sydenstemning🤗
spann og spade er supert og ha med seg til stranden
Og noe godt i sekken er viktig å ha med🤩

Igår viste gradestokken 50 grader i sola vel og merke, kl 15:30 men allikevel. Det blir for varmt.

Da har man iallefall lov å klage

Far å de reiste imorges men blir ikke ensom hjemme alene lenge for imorgen kommer søster, tantebarn og mamsen på besøk. Og det gleder vi oss alle til. Ungene har ikke sett mommo siden april/mai tror jeg så de er virkelig i ekstase.❤️

Nå skal jeg rydde kjøkken og stua å hive meg i seng. Blir nok en tidlig morgen på lillegutt i denne varmen. Bordvifta står på hele kvelden og natta, og vil si heldigvis for litt mer normale sommertemperaturer som er på vei utover uke (17-20 grader👍🏻😊) som jeg personlig syns er varmt nok😂🙈 så ha en fin kveld videre for de som ennå er våkne❤️

Imorgen snapper jeg for influenserne her.

Men følg meg gjerne på mine egne kanaler på instagram her, snapchat her og facebook her .

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *