Bånn gass supervarm fredag

Ja sånn har det vært idag fra jeg sto opp til nå😅🙈 rydding, kasta boss og helgevasken er tatt, bading, masse smøring, matlaging, enda mer bading, fore ungene med masse væske, leking, krangling, mekling, kosing, handling og for å ikke glemme maraton vaskinga jeg driver med av klær, sengtøy og tepper i dette nydelig været for det tørker jo så fort 💪🤗 En fin oppsummering av dagen vil jeg påstå😂

Jeg tror jeg har tatt 3!!!! bilder i hele dag🙈😂 telefonen har ligget mer i ro enn i bruk som har vært veldig uvant men nødvendig idag da jeg er alene med alle 4 barna ihelga itillegg til alt som skulle gjørs 😅😁 Jeg får besøk av faren min å de ikveld som blir 1 natt eller 2 så det gleder vi oss til og derfor vil jeg ha alt gjort før de kommer så jeg bare kan kose meg i helga mens de er her❤️🤗

Varmen idag har jo vært helt nydelig men også ekstrem når den plutselig kommer og man ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Varmt både inne og ute 🙈😂 Vi har ikke lov å klage og må bare nyte mens det er her, men jeg blir så dau og svett av dette været. Er altfor dårlig med å drikke væske og spise mat, men sånn er det😁 Vi klager uansett😉 Men gjett om vi nyter det maks ut også. Vi er ute fra morgen til kveld og matheo er kun inne når han hviler da jeg syns det er litt for varmt å sove ute i vogna nå når han kan ha det kjøligere i senga på rommet.

Men nå skal jeg legge minsten og de andre en etter en og lade opp til morgendagen. Meldt like fint vær så må bare være klar for bånn gass resten av helga også. Er det lov å drømme om ferie etter denne ferien er over? 🙈😅😂 Kjenner jeg ser frem til skole/bhg start og rutiner å litt slikt. 😂🙈

Håper alle har en strålende dag og får en super helg❤️☀️ Følg meg på instagram her snapchat her og facebook her

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *