Snart reiseklar🤩

Ny uke og denne uka kommer til å gå fort da den bare er halv for skolen og barnehagen. Torsdag er det Kristi himmelfartsdag og fredag er det planleggingsdag så ungene har ekstra lang helg 🤗 Det betyr at hu mor må planlegge mer ang bloggen og finne på litt aktiviteter vi kan gjøre slik at ikke dagene blir altfor lange her hjemme. 🙈

❤️ Søskenbåndet er noe helt spesielt ❤️

Imorgen er det besøksdag i barnehagen for minsten og jeg må virkelig begynne å pakke kofforten snart😅 Sagt det i flere dager at jeg skal pakke men det blir virkelig nedprioritert i disse travle tidene😂 Men nå må jeg jo finne ut om noe må vaskes, fås tak på og sånne ting. 😬 så idag er kofforten satt klar på rommet iallefall så det er bare å begynne å hive oppi. Trenger ikke særlig mye med oss da siden det kun er for en helg men man vet jo aldri om været snur og da er det greit å ha litt forskjellig. Begynner å kjenne nå på nervene å reise ifra de andre her men samtidig sommerfuglene for å reise 🤩 Kun 4 dager igjen og det går fort. ☀️ Men hva pakker jeg da er jo det store spørsmålet? 😂🙈 Smeltehjernen bare smuldrer opp alt i hodet når jeg prøver å tenke😂 Jentungen er snart ferdigpakka mens jeg har kun orden på passa🙄

Dagen idag har gått til smårydding etter helga, mathandel og fotballtrening for minstemor. Soccermom deluxe nå med 2 av 4 unger på fotballen 💪⚽️ Det er sunt med noe aktivitet men er ikke for en hel haug av aktiviteter på ungene. De har egentlig nok med bhg og skole men de får velge om de vil drive med 1 aktivitet. Da går det ikke utover lek, skolearbeid eller venner👍🏻😁 For det kommer før andre ting. Presset er stort nok på disse barna for tiden så da setter vi grensa for 1 aktivitet så blir det ikke for mye på dem.

Jentungen storkoste seg på trening idag⚽️

Nei jeg får vel stupe nedi kles skuffene her og finne noe sommerklær jeg kan bruke nå som unger er lagt og jeg har litt alenetid til å gjøre sånne ting 😂😅

Følg meg gjerne på instagram (ingridtv), snapchat (ingrid_tv) og facebook.

Tuddelu😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *